12
Nov

“SAMAEL” in România

   Posted by: Dan   in Comunicate de presa

Metalfan va prezinta, pe data de 2 decembrie 2006, la Sala Agronomia din Bucuresti, un eveniment cu totul special. Intr-un spectacol complet de sunet, lumina si imagine, Samael, formatia care la sfarsitul anilor ’90 a reusit sa dea o noua definitie metalului, va aparea pentru prima data in fata publicului din Romania. Pe toata durata recitalului Samael vor fi derulate proiectii video, un factor definitoriu pentru concertele elvetienilor, dar care nu a mai fost folosit atat de des in ultimele spectacole ale trupei.

 

In deschidere vor canta:

Dies Irae (Bucuresti), una dintre cele mai vechi trupe de metal din Romania, la prima aparitie pe o scena importanta dupa aproape 6 ani
Site oficial: www.diesirae.ro/
MySpace: www.myspace.com/diesiraeromania

si

Avatar (Craiova), o trupa extrem de iubita si apreciata in underground-ul romanesc si care va prezenta in premiera in acest concert piese de pe viitorul album de studio.
Site oficial: www.avatar-band.ro/
MySpace: www.myspace.com/avataromania

Ambele trupe romanesti vor beneficia la randul lor de proiectii video.
Pentru noutati, informatii suplimentare, dar si concursuri supriza, vizitati periodic pagina oficiala a evenimentului: www.samael.metalfan.ro sau www.metalfan.ro

( Citeste comunicatul )

This entry was posted on Sunday, November 12th, 2006 at 9:33 pm and is filed under Comunicate de presa. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.