18
Nov

Topul miliardarilor fara inima

   Posted by: Dan   in Tara lu' Peste

Evenimentul zilei, 19 noiembrie 2006 – un articol semnat de Florian Bichir:

Un miliardar imi spune zilele trecute, zambind cinic, ca el nu le da bani celor saraci si  bisericilor, ci numai curvelor. Cu o astfel de mentalitate este greu sa schimbi ceva in aceasta tara.

“Oligarhii romani trebuie sa fie invatati, poate chiar si prin forta, sa gandeasca si sa traiasca in folosul comunitatii. La fel cum si-au putut gandi bine afacerile si plasamentele, trebuie de-acum inainte invatati sa-si foloseasca toate calitatile in folosul comunitatii care i-a ajutat sa isi formeze averea. Trebuie sa fie educati in acest spirit. Lor insa nu le-a cerut nimeni nimic pana acum”, spune Cozmin Gusa in cartea sa – “10 Pacate ale Romaniei”, pe care trebuie sa recunosc ca am citit-o cu pixul in mana, ca pe un curs.

[ … ]

Oameni necajiti obligati de alde Becali sau Nati Meier sa ia bani in fata camerelor de luat vederi, orbiti de umilinta si de flash-urile fotografilor. Decat sa le spuna topul miliardarilor, mai bine le-ar spune topul diavolilor tasmanieni. Adica dracii aia negri care se hranesc cu cadavre. ( Citeste articolul )

(Articolul a fost preluat din Evenimentul zilei, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP, privind drepturile intelectuale.)

This entry was posted on Saturday, November 18th, 2006 at 11:40 pm and is filed under Tara lu' Peste. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.