16
Mar

Dell’Arte (frumoase)

   Posted by: Dan   in Al treilea gong, Comunicate de presa

Aseara târziu, putin dupa ora 9, “trailer-ul teatral” Frame by Frame al trupei Dell’Arte a inaugurat programul Nocturnele Teatrului Tânar la Perinetti UNESCO Studio – noul studio al Institutului International de Teatru, din bd. Magheru nr 27.

Foaierul-cafenea al studioului va gazdui in perioada 15 martie – 15 aprilie expozitia de fotografie de teatru “Fotografia Dell’Arte” realizata de Alexandru Maftei cu participarea actorului Mihai-Gruia Sandu si a trupei Dell’Arte. Imaginile surprind actorii in timpul lucrului, urmarind evolutia de la persoana la personaj, de la firesc la teatralitate.

Publicul bucurestean este poftit la o a doua degustare de spectacol, dupa vernisajul din februarie de la Clubul Taranului, evenimente ce pregatesc premiera unei noi productii Dell’Arte care se va juca din luna mai simultan la Clubul Taranului si la Studioul UNESCO.

Distributia: Ana Craciun, Smaranda Gabudeanu, Radu Craciun, Andra Sandu, Ana Cucuta, Sabin Anghel/Daniela Mihai.
Coordonator: Mihai-Gruia Sandu

Dell’Arte nu va renunta insa la acest tip de evenimente neconventionale. Conceptul combinarii unei expozitii cu un micro spectacol – abordat pentru prima data in proiectul “Colier si Fabrica de Chihlimbar”, se va largi in cadrul Nocturnelor Dell’Arte prin includerea de ateliere si proiectii de film.

Organizatori: Fundatia Gruia Dell’Arte, ITI-UNESCO chair, Catharsis
Parteneri: AFCN, Muzeul Taranului Roman, Clubul Taranului, Carturesti, Biblioteca Nationala, Fundatia Principesa Margareta a României, AMEC, SteppenWolf Film, WAW ARCHITECTS, 1st Floor Architecture.

Invitatiile se pot procura telefonic la nr. 0728908634

Gabudeanu Smaranda
Gruia Dell’Arte
contact@dellarte.ro

This entry was posted on Monday, March 16th, 2009 at 01:18 and is filed under Al treilea gong, Comunicate de presa. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.