9
May

Colectiile «Cotidianul»

   Posted by: Dan   in Cartea vinde!

“The books that help you the most are those which make you think the most.” ~ Theodore Parker

Scriam nu cu mult timp in urma despre ideea stralucita de a asocia la vânzare publicatiile periodice cu diverse carti si promiteam cu acea ocazie ca in urmatoarele opt zile de sâmbata am sa prezint câte o oferta, asa, doar cu scopul de va indemna sa cititi mai mult si mai bine.

Azi e sâmbata #3, de fapt doar cea de-a doua in care scriu cu adevarat despre carti; din pacate, in prima saptamâna am fost nevoit sa incep cu prezentarea scandalului izbucnit de curând intre doua mari trusturi de presa (Intact si Adevarul Holding) care folosesc acest instrument de marketing. Se pare ca intre timp “muscaturile” reciproce s-au mai domolit, deci pot sa merg mai departe:

Ofertele «Cotidianul»:
Cotidianul îţi oferă acum cele mai rapide şi confortabile modalităţi de abonare şi de acces la Colecţiile Cotidianul. Tu alegi ce variantă de abonament îţi doreşti şi modul în care vrei să plăteşti pentru ea!
Acum ai reduceri semnficative pentru orice variantă combinată de abonament Cotidianul + Colecţii!
Poţi acum să îţi comanzi şi să achiţi online şi să primeşti acasă noile apariţii din Colecţiile Cotidianul.

Cotidianul.SHOP (Toate produsele):

1. Colectia Literatura
Câtiva dintre autorii publicati pâna acum: Henryk Sienkiewicz, William Golding, Alexandr Soljenitin, Simone de Beauvoir, John Updike, Marcel Proust, Franz Kafka, Lev Tolstoi, Oscar Wilde, Vicente Blasco Ibáñez, Rudyard Kipling, Jerome K. Jerome.

Un numar impresionant (122!) de titluri, din care amintesc: Arta de a nu scrie un roman, Povestiri indiene, Maja desnuda, Portretul lui Dorian Gray, America, Hagi Murad, Arhipelagul Gulag, O iubire a lui Swann, Femeia sfasiata, Quo vadis, Dublu limbaj, … (v. aici lista completa: Colectia Literatura)

2. Colectia Civilizatii
100 de locuri de văzut într-o viaţă – colecţie editată în condiţii grafice excepţionale, care oferă o imagine cuprinzătoare şi fascinantă asupra locurilor în care omul a făcut primii săi paşi culturali şi care marcheaza cele mai semnificative etape în evoluţia omenirii.

De la desenele din peşterile de la Lascaux şi Altamira, la misterioasele pietre de la Stonhenge, la numeroasele urme ale civilizaţiilor greceşti şi romane, egiptene, chineze sau japoneze, de la edificiile pre-columbiene, la templele din Angkor şi Borobudur, până la fortificaţiile irakiene de la Hatra şi la ruinele de la Machu Picchu, această colecţie provoacă cititorul să descopere, să înţeleagă, dar şi să protejeze şi să transmită generaţiilor următoare această imensă moştenire culturală şi artistică, materială şi spirituală. (v. aici lista completa)

3. Alte colectii si oferte speciale:
ENCICLOPEDICA DVD (2)
Colectia MITURI BIBLICE (5)
Colectia Cotidianul. Bucuresti strict secret (7)
Colectia Cotidianul. CELE MAI IUBITE ORASE (10)
Colectiile Cotidianul. EDUCATIVA (16)
Colectia Enciclopedica (I) (7)
Colectia Enciclopedica (II) (7)
Colectia Enciclopedica (III) (7)
Colectia Simfonica (I) (7)
Colectia Simfonica (II) (7)
Colectia Simfonica (III) (7)
Colectia Enciclopedica (IV) (7)
Colectia DVD – Prison Break (12)
Anuare NewsIn (1)
Gastronomie (2)
Hobby (2)
Alte produse (32)

Va doresc lectura placuta!
Cititi si Cartile «Adevarul»

This entry was posted on Saturday, May 9th, 2009 at 00:13 and is filed under Cartea vinde!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

One comment

 1 

Interesant.

May 9th, 2009 at 11:13