6
Jun

Ziua si «Colectiile Editurii Ziua»

   Posted by: Dan   in Cartea vinde!

“It took me fifteen years to discover I had no talent for writing, but I couldn’t give it up, because by that time I was too famous.” ~ Robert Benchley

Scriam nu cu mult timp in urma despre ideea stralucita de a asocia la vânzare publicatiile periodice cu diverse carti si promiteam cu acea ocazie ca in urmatoarele opt zile de sâmbata am sa prezint câte o oferta, asa, doar cu scopul de va indemna sa cititi mai mult si mai bine.

Azi e sâmbata #7, de fapt doar cea de-a sasea in care scriu cu adevarat despre carti; din pacate, in prima saptamâna am fost nevoit sa incep cu prezentarea scandalului izbucnit de curând intre doua mari trusturi de presa (Intact si Adevarul Holding) care folosesc acest instrument de marketing. Se pare ca intre timp “muscaturile” reciproce s-au mai domolit, deci pot sa merg mai departe:

Spre deosebire de cele cinci oferte prezentate pana acum (v.ultima parte a articolului), cazul Ziua este putin diferit: Grupul de Presa Ziua are propria Editura. Nu am auzit sa ofere cate o carte cu fiecare exemplar din cotidian dar, oricum, sunt legate una de cealalta.

[ … ] una dintre cele mai dinamice edituri pe piata de carte din Romania, cu peste 25.000 de volume vandute pe an. Colectiile cu care editura s-a impus in acesti ani, intre care Biblioteca Ziua (anchete, servicii secrete), Literatura si Arta (care a publicat Jurnalul Intim al lui Marin Preda), Social-Politic (sociologie, stiinte politice, geopolitica) si Utilitare, au devenit cunoscute si apreciate de publicul iubitor de carte din tara si din strainatate.

Va doresc lectura placuta!
Cititi si:
Cartile «Adevarul»
Colectiile «Cotidianul»
Jurnalul National: «Biblioteca pentru toti»
Produse marca SFIN
Romania libera: «Biblioteca Cunoasterii»

This entry was posted on Saturday, June 6th, 2009 at 00:13 and is filed under Cartea vinde!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.