30
Nov

La multi ani, Andrei!

   Posted by: Dan   in Actualitate

Evenimentul zilei, 30 noiembrie 2006 – “Ocrotitorul României”, un articol semnat de Dana Butnaru:

Sf. Andrei a fost unul dintre cei mai apropiati ucenici ai lui Iisus si se stie ca el a fost prezent in cele mai importante evenimente: Cina cea de taina, prinderea lui Iisus, Inaltarea, Pogorarea Sfantului Duh. A fost martor, alaturi de alti ucenici, la botezul Domnului. El a jucat un rol important in propovaduirea credintei crestine.

Sfantul Apostol Andrei s-a nascut in Bethsaida din Galileea, era fiul lui Iona evreul si fratele Sfantului Petru.

Cei doi frati erau pescari si stateau in aceeasi casa in momentul in care l-au intalnit pe Iisus. Din Evanghelia lui Ioan aflam ca mai intai cei doi frati au fost ucenicii lui Ioan Botezatorul. Andrei l-a recunoscut imediat pe Iisus ca Mesia si l-a dus si pe fratele sau Petru la acesta, din acel moment amandoi fratii devenind ucenici ai lui Iisus. (Cititi articolul) 

(Articolul a fost preluat din cotidianul Evenimentul zilei, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP, privind drepturile intelectuale.)  

 

This entry was posted on Thursday, November 30th, 2006 at 09:29 and is filed under Actualitate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.