Comunicat de presa: 

Road Language Centre lansează pentru public programul English Café pentru îmbunătaţirea competenţelor lingvistice prin conversaţie. Engleza se învaţă prin conversaţie. English Café elimină barierele unui curs clasic de învaţare a limbii engleze. Oferă flexibilitatea de care este nevoie pentru îmbunătăţirea abilităţilor de vorbire prin comunicarea bazată pe diverse teme de interes general (artă, cultură, economie, ştiinţe, descoperiri de ultimă oră, tendinţe politice, sociologie, etc.). Programul se adresează celor care nu doresc să fie “captivi” într-un curs tradiţional cu orar fix, exerciţii gramaticale şi teme, dar vor să îşi îmbunătăţească limba engleză.

Odată cu integrarea României în Uniunea Europeană se preconizează o creştere substanţială a nevoii de comunicare în limbi străine. Întrucât engleza este uşor accesibilă şi prezentă în majoritatea mediilor oficiale a devenit o limbă vorbită de mai mult de 500 de milioane de persoane din întreaga lume. Un dicţionar explicativ englez cuprinde 500.000 de cuvinte, în timp ce în engleza vorbită exista înca pe atatea cuvinte. Road Language Centre vine în intampinarea acestei nevoi de comunicare directă în limba engleză prin introducerea unui nou concept.
English Café este un concept adresat nevoii de comunicare şi îmbunătăţire a limbii engleze printr-un program simplu bazat pe un sistem de abonamente, cu un orar de desfăşurare al şedinţelor şi o listă de teme de discuţie, accesibilă şi pe internet. Programul se bazează în exclusivitate pe conversaţie în limba engleză şi nu necesită studiu individual. Discuţiile vor fi libere, un moderator va coordona temele şi dialogul, contribuţia sa în conversaţie fiind minimală.
Se poate opta pentru două tipuri de abonamente: Decaff (4 şedinţe valabile 2 luni), respectiv Black (8 şedinţe valabile 3 luni). Se oferă posibilitatea de a alege prezenţa la şedinţe în funcţie de interesul pentru subiectul şedinţei respective. Pe parcursul şedinţelor se pun la dispoziţia participanţilor cafea, ceai, băuturi răcoritoare şi dulciuri.
English Café aduce o noutate în sistemul educaţional: un program menit să ofere posibilitatea de exersare şi îmbunătăţire a limbii engleze numai prin conversaţie într-un mediu plăcut şi fără pierdere de timp, pe subiecte diverse şi cu un orar flexibil.

Începând de Vineri, 24 Noiembrie, Road Language Centre deschide porţile pentru toţi cei dornici de conversaţie şi de a-şi îmbunătăţi nivelul de cunoştinţe în limba engleză, în intervalul orar 18.00 – 19.30.

Gabriela David
PR Manager
Road Language Centre
N.Balcescu 9A, Bucuresti
tel/fax: (021)312.90.36
mobil(linie directa): 0721.28.77.90
www.easyenglish.ro
www.englishcafe.ro

www.easyenglish.ro

This entry was posted on Saturday, December 2nd, 2006 at 00:42 and is filed under Comunicate de presa. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.