Adevarul, 5 decembrie 2006 – un articol semnat de Ioana Nae:

Chiar daca numarul celor care se inscriu la cursurile universitare e in continua crestere, iar vremurile in care scoala era accesibila doar unei anumite categorii sociale au disparut, exista inca numeroase cazuri de abandon scolar, după cum exista si oameni in toata firea care n-au terminat nici macar opt clase.

“Elevii carora le predau sunt veniti, in special, de la casele de copii, de la fundatii, sunt de etnie rroma, sau, pur si simplu, s-au confruntat cu diferite probleme si au fost nevoiti sa renunte la scoala. Tocmai de aceea se simt incomod si sunt oarecum stânjeniti ca la vârsta lor sunt inca elevi la gimnaziu”, spune Flori Anghel, profesoara de limba engleza la Liceul “Decebal”, inscris in programul “A doua sansa”. (Cititi articolul)

(Stirea a fost preluata din cotidianul Adevarul, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP, privind drepturile intelectuale.) 

This entry was posted on Monday, December 4th, 2006 at 22:46 and is filed under Invatamânt de trei parale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.