4
Dec

Nerusinare: Tupeu à la Mutu

   Posted by: Dan   in Actualitate

Jurnalul national, 4 decembrie 2006 – un articol semnat de Madalina Corbeanu:

‘Briliantul’ il cere pe Mario printr-o actiune in instanta. Pentru ca i s-au micsorat veniturile, jucatorul nu-i mai poate plati fiului sau si al Alexandrei Dinu pensia alimentara de 2.500 de euro. In momentul de fata, Adrian Mutu primeste anual “doar” un milion de euro de la Fiorentina.

In 2004, Mutu a fost suspendat din fotbal timp de sapte luni, pentru consum de substante interzise. Spasit, Mutu s-a intors la fosta sotie, care i-a acordat a doua sansa. Lucrurile pareau sa mearga bine intre cei doi si s-a vorbit chiar de o a doua nunta, insa un ziar italian a publicat fotografii surprinse de paparazzi cu o noua iubita a fotbalistului, Moran Atias. Alexandra l-a parasit definitiv. La scurt timp, Adrian si-a anuntat logodna cu Consuelo Matos Gomez, cu care s-a casatorit in 2005 si cu care are o fetita, Adriana. La randul sau, Alexandra, care a hotarat sa locuiasca impreuna cu parintii si fiul ei in Italia, l-a cunoscut pe Carlo Cancellieri, cu care are o relatie din iunie 2005. (Cititi articolul)

(Stirea a fost preluata din Jurnalul national, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP, privind drepturile intelectuale.)

This entry was posted on Monday, December 4th, 2006 at 20:50 and is filed under Actualitate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.