9
Dec

Revista presei de duminica

   Posted by: Dan   in Revista presei

Evenimentul zilei, 10 decembrie 2006

“O generatie cu greutate” – un articol semnat de Toni Dumitru:

Obezitatea pune tot mai mult stapanire pe copiii din Romania. Alarmati de cresterea galopanta a acestui flagel, medicii pediatri, endocrinologii si nutritionistii avertizeaza ca in lipsa unor masuri concrete „explozia” obezitatii infantile va fi foarte greu de controlat. (Cititi articolul)

@

Jurnalul national, 10 decembrie 2006

“Un mit devenit tinta – A colaborat Enescu cu comunistii?” – un articol semnat de Ion Cristoiu:

Ca in cazul lui Arghezi, care e stigmatizat rapid de presa comunista, umblandu-i-se si la dosar, pentru ca isi exprimase stupoarea fata de punerea numelui sau pe afisul unei manifestari culturale organizate de Contemporanul. Pana la plecarea din tara, Enescu se inscrie total in armata de artisti folositi de regimul comunist drept ceea ce se numea “tovarasi de drum”. (Cititi articolul)

@

Libertatea, 10 decembrie 2006

“Acces treptat la piata muncii in U.K.” – un articol semnat de Andrei Dumitrescu:

Guvernul britanic a anuntat ca va permite muncitorilor din Romania acces treptat la piata muncii, dupa aderare. În acest scop, guvernul va institui o legislatie secundara, care va impune initial restrictii asupra accesului cetatenilor acestor tari la piata de munca. (Cititi articolul)

(Stirile au fost preluate din cotidianele mentionate mai sus, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP, privind drepturile intelectuale.)

This entry was posted on Saturday, December 9th, 2006 at 22:30 and is filed under Revista presei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.