România libera, 11 decembrie 2006 – un articol semnat de Adrian Stoica:

De la 1 ianuarie 2007 vor intra in vigoare o serie de modificari aduse Codului Fiscal care vor afecta in mod direct mediul de afaceri din Romania, dar si pe fiecare cetatean in parte. Schimbarile operate tin cont de reglementarile in materie existente la nivelul Uniunii Europene si, practic, prin intrarea lor in vigoare se realizeaza ultimele corectii in domeniul legislatiei fiscale.

Deductibilitate

Una din principalele modificari operate la acest capitol prevede eliminarea conditiei referitoare la acordarea deductibilitatii cheltuielilor de transport si cazare, precum si a cheltuielilor cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a de 2,5 ori a nivelului legal stabilit pentru institutiile publice. Conditia impusa pentru a beneficia de aceasta noua prevedere este ca persoana juridica sa realizeze profit in exercitiul curent si/sau din anii precedenti. (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul România libera, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind drepturile intelectuale.)

This entry was posted on Sunday, December 10th, 2006 at 23:19 and is filed under Economie-finante-banci. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.