10
Dec

Un român la Google

   Posted by: Dan   in Generatia emigrata

Evenimentul zilei, 11 decembrie 2006 – un articol semnat de Raluca Barbuneanu:

A lasat Bucurestiul pentru New York.

In urma cu un an, avea sanse de a deveni unul dintre antreprenorii de succes din Romania. Dar, la sfarsitul anului trecut, a decis sa vanda site-ul www.doizece.ro, care incepuse  deja sa genereze venituri, si sa accepte sa plece programator la Google. Il cheama Octavian Costache. Pe internet si intre prieteni este cunoscut drept Vivi.

Recent au aparut si voci care incep sa se intrebe unde este forta de munca cea bine calificata din tara? Mare parte dintre cei buni au ales strainatatea, in timp ce sistemul de invatamant a inceput sa produca din ce in ce mai putine valori. Vivi spune ca a plecat, in primul rand, pentru oferta Google – atat in ceea ce priveste partea financiara, cat si amploarea proiectelor in care va fi implicat. (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Evenimentul zilei, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind drepturile intelectuale.)

 

This entry was posted on Sunday, December 10th, 2006 at 23:00 and is filed under Generatia emigrata. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.