14
Dec

Un pas inainte

   Posted by: Dan   in Editorial

Cronica Româna, 14 decembrie 2006 – un editorial semnat de Iosif Boda:

Politica ne omoara!

Congresul PSD a avut insa loc si intr-o perioada favorabila pentru partid. Puterea actuala trece printr-o criza acuta. PNL este pe punctul de a se rupe. Partidul Liberal Democrat, aflat in faza de concepere, desi si-a deschis larg portile virtuale, spre toti cei care nu au probleme penale, cum spun d-nii Stolojan si Flutur, inclusiv spre parlamentarii PSD si PRM nu pare a fi suficient de tentant.

Toata aceasta situatie, la care se adauga si faptul ca nici PC nu reprezinta (sau nu mai, sau nu reprezinta inca) o mare atractie pentru actualii militanti PSD nemultumiti, creeaza un climat in care plecarile din partid nu vor fi prea tentante. Deci, PSD nici nu se va rupe, nici nu se va subtia prea mult. Mai mult, in doua-trei luni, se va putea constata o crestere a PSD si in sondaje. Pentru echipa nou aleasa este important sa stie sa fie grava si serioasa. Sa-si recastige propriul electorat si sa se extinda in zona intelectualilor, a tinerilor si a clasei de mijloc. Vom trai si vom vedea. Sau invers! (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Cronica Româna, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind drepturile intelectuale.)

This entry was posted on Thursday, December 14th, 2006 at 00:12 and is filed under Editorial. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.