26
Dec

Craciunita

   Posted by: Dan   in Mass-media cea de toate zilele

Evenimentul zilei, 27 decembrie 2006 – un articol semnat de Radu Paraschivescu:

Sub influenta televiziunii, Craciunul s-a preschimbat in Craciunita, o boala cu transmitere imediata si efecte perverse. Mosul se vede mobilizat pentru tot felul de misiuni pe care le indeplineste fara cracnire. El se ocupa si de odraslele vedetelor, si de Victor Piturca. si de politicieni, si de starletele internate in malluri.

In ultimele zile, posturile TV au incercat sa momeasca publicul. Unele au difuzat filme tematice din categoria “Mos Craciun cauta Craciunita”, “Grinch” sau “Mos Craciun cu muschi” (Antena 1), “Eu sunt Mosul” sau “Magia Craciunului” (Prima TV), “Secretul Craciunului” (Acasa TV), “Craciunul cu familia Krank” (HBO), “E Craciun in fiecare zi” sau “Cine este Mos Craciun?” (TVR 1 · TVR 2).

Prin contrast, Pro TV a mizat pe reluarea unor filme de actiune, cu armament sofisticat, cascadorii, ketchup, masini tamponate si escaladari vitejesti (“Barbati in negru”, “Omul paianjen” si inevitabilul “Greu de ucis”). Intre ele, cu mijloace mai putine, dar cu decibeli mai multi, s-au insinuat toxinele gemene OTV si DDTV. (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Evenimentul zilei, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.) 

This entry was posted on Tuesday, December 26th, 2006 at 23:35 and is filed under Mass-media cea de toate zilele. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.