24
Feb

Revista presei de duminica

   Posted by: Dan   in Revista presei

Evenimentul zilei, 25 februarie 2007

Opinii:

Cum ne batem joc de istorie – un articol semnat de Florian Bichir:

Intr-o carte senzationala –  ce ar trebui citita de toata lumea –  „In culisele negocierilor cu Uniunea Sovietica, convorbiri cu Al. Danielopol”, Editura Vremea, 2001, tanarul Danielopol a povestit ca, in timpul „discutiilor” care aveau loc la sediul NKVD in Bucuresti, partea sovietica in frunte cu colonelul NKVD Borisov a scos pistoalele din toc si le-a pus pe masa. La care Danielopol a scos si el ostentativ un stilou si l-a pus si el pe masa comentand: „Fiecare cu armele lui !” (Cititi articolul)

@

Jurnalul National, 25 februarie 2007

Actualitate:

Semnificatia primei duminici din Post – un articol semnat de Daniela Sontica:

Prima duminica din Postul Pastilor este numita Duminica Ortodoxiei. Sarbatoarea aminteste ca la Sinodul Ecumenic de la Constantinopol din 843 s-a stabilit ca aceasta zi sa fie dedicata biruintei asupra iconoclasmului si asupra altor erezii. (Cititi articolul)

@

Libertatea, 25 februarie 2007

Arena circului politic:

Meandre constitutionale – un articol semnat de Petru Calapodescu:

Este diferenta dintre o democratie consolidata, cea italiana, si aceea romaneasca, orbecaind printre textele neclare sau prea interpretabile ale legii fundamentale a tarii. (Cititi articolul)

(Fragmentele au fost preluate din cotidianele mentionate mai sus, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Saturday, February 24th, 2007 at 23:20 and is filed under Revista presei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.