4
Mar

Revista presei de duminica

   Posted by: Dan   in Revista presei

Evenimentul zilei, 4 martie 2007

Stiri anapoda:

Misiunea lui Bela, autonomia – un articol semnat de Lica Manolache si Alex Negrea:

Marko Bela a castigat ieri un nou mandat de patru ani in fruntea UDMR si trebuie sa mentina formatiunea in parlament si dupa alegerile din 2008.
Misiunea este mai grea ca oricand, iar alegerile europarlamentare reintroduc tema autonomiei pe agenda electorala. Singurul candidat pentru sefia UDMR, Marko Bela, a fost ales cu 436 de voturi pentru, iar alti 42 de delegati au fost impotriva realegerii sale. Din cate se pare, impotriva ar fi votat si delegatii din Timis, organizatia care, zilele trecute, l-a primit in randurile sale pe episcopul Tökes Laszlo. (Cititi articolul)

@

Jurnalul National, 4 martie 2007

Fapt divers:

Premiera mondiala: Estonia – Legislative pe net – un articol semnat de Marina Constantinoiu:

Unde a ajuns, doamnelor si domnilor, lumea! Estonia devine in aceasta duminica prima tara din lume care organizeaza alegeri legislative online. (Cititi articolul)

@

Libertatea, 4 martie 2007

Actualitate:

Slabiti in pasi de dans – un articol semnat de Dana Popa:

Oana Ionita de la “Cronica Carcotasilor” si-a deschis la sfarsitul anului trecut o sala de dans in incinta Tonus Club (str. Vulturilor nr. 35) din sectorul 3 al Capitalei. Acolo, bebelusa blonda da lectii de balet, latino dance, disco, hip-hop si R&B femeilor care vor sa invete sa se miste si in acelasi timp sa capete o silueta de invidiat. (Cititi articolul)

(Fragmentele au fost preluate din cotidianele mentionate mai sus, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Sunday, March 4th, 2007 at 00:13 and is filed under Revista presei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.