11
Mar

România. O viziune pe 30 de ani

   Posted by: Dan   in Si totusi se poate

Astazi inauguram o noua rubrica, “Si totusi se poate”. De ce tocmai acest titlu? Pentru ca in contextul national cotidian, aproape asfixiat de razboiul fratricid din alianta si, in general, de intreaga mizerie din politica româneasca, mai apare (prea rar, dupa gustul nostru) câte o raza de speranta ca nu este totul pierdut definitiv. Ca mai exista Români carora le pasa si de România! Salutam cu adânc respect eforturile intregii Case Regale a României si speram ca aceasta noua initiativa sa aiba ecoul si efectele meritate. (Dan Costinas)

 

 

Nu este obisnuit pentru un membru al Familiei Regale sa deschida un dialog direct, zilnic, cu oameni de toate varstele, preocuparile, convingerile si din toate colturile tarii.
De obicei, Familia Regala pare inaccesibila, in afara de angajamentele publice. Ati avut timp sa constatati, totusi,
ca Regele Mihai, ca si Regina Ana si Principesa Margareta, sunt oameni plini de bunatate si simplitate, iar gratia si maretia lor sta in generozitate si in patriotism, nu in stil si protocol.

(Fragmentul de mai sus a fost preluat din jurnalul public al Altetei Sale Radu, Principe de Hohenzollern-Veringen. Cititi aceasta excelenta pagina, printr-un simplu click aici.)

Ultima ora:

Zilele acestea va fi lansat programul România-O viziune pe 30 de ani. O strategie de constructie durabila.

“Strategia prezentata mai jos nu este un program politic; ea sustine dezvoltarea in chip durabil a României in urmatorii treizeci de ani si se aseaza in prelungirea efortului politic, asociind personalitati din domeniile economic, militar, politic, cultural, diplomatic, artistic, educational si din mass-media.”

 

Viziunea

 

This entry was posted on Sunday, March 11th, 2007 at 16:10 and is filed under Si totusi se poate. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.