1000 de români si-au cumparat parcele de pamant pe Luna, Marte, Venus si Io de la Agentia pentru România a Ambasadei Lunare.

Ziua, 21 martie 2007:

Carmen POPESCU

Doar 69,99 euro – atat costa o parcela de 70 ha pe Luna sau 80 ha pe Venus, Marte sau Io. Cumparatorul primeste titlul de proprietate cu datele de identificare a lotului, harta planetara (pe care un stegulet al Romaniei este plasat chiar in dreptul lotului respectiv) si Codul de legi planetare. Potrivit lui Dragan, profilul cumparatorului roman poate fi structurat astfel: “romantic indragostit, tanar, conditie financiara medie”. “Prima vanzare selenara din Romania a fost un lot aflat chiar langa Carpatii lunari. Iar in cazul planetei Marte, chiar pe Muntele Olimp”, ne spune Dragan. Agentul lunar ne furnizeaza si un pont – cum ca loturile din “intravilanul” Selenei – aproape de statiile de aselenizare – s-au cam epuizat, singurele sanse fiind stocurile de rezerva ale Agentiei din Romania, achizitionate in urma cu ceva vreme. (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Ziua, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Wednesday, March 21st, 2007 at 13:54 and is filed under Metrul cub de prostie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.