26
Mar

Criza teribila, monser!

   Posted by: Dan   in Opinii

Jurnalul National, 27 martie 2007:

— Mircea CARTARESCU

Nu vad nici o solutie reala la marasmul politic de azi. Pentru ca nu-i vorba de o chestiune care trebuie rezolvata, ci de agonia unui intreg sistem. Intr-un fel, criza de azi e o exacerbare a unei perpetue crize romanesti, ce se manifesta printr-un nivel lamentabil de educatie si de moralitate. Nouazeci la suta dintre reprezentantii clasei politice sunt compromisi intr-un fel sau altul. Unii au fost securisti si politruci ai vechiului regim. Altii sunt ciocoii noi, mai periculosi, caci sunt mai flamanzi. Teribila mea dezamagire fata de liberali, partidul in care-mi puneam toate sperantele, a lasat, pentru mine, scena politica goala. Mai rau, de fapt, plina de monstri cu care n-as vota niciodata. (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Jurnalul National, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Monday, March 26th, 2007 at 21:16 and is filed under Opinii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.