Adevarul, 20 aprilie 2007:

— Irina BOLBOACA

“Nu excludem nici varianta organizării de evenimente de genul «Noaptea IKEA» pentru consumatorii care nu au timp să viziteze magazinul pe timpul zilei sau în weekend”, a declarat Cornel Oprişan, retail manager IKEA România. Potrivit acestuia, clientul care ar opta să-şi facă cumpărăturile în toiul nopţii ar fi un tip non-conformist, care vrea să-şi petreacă o noapte în mod inedit. (Cititi articolul)

(Zia®ul de la 5 refuza sa comenteze sau sa redea fragmente din actualitatea româneasca de ultima ora; din respect pentru cititorii care simt nevoia sa-si clateasca privirile incetosate de atâtea stiri, comentarii si evenimente politice, pâna la reintrarea vietii pe un fagas cât de cât normal, vom prelua exclusiv articole care trateaza orice alta tema. Fragmentul de mai sus a fost preluat din cotidianul Adevarul, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Thursday, April 19th, 2007 at 23:47 and is filed under Fapt divers. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.