29
Jun

De ce se închid teatrele vara?

   Posted by: Dan   in Al treilea gong

Gândul, 30 iunie 2007:

— Cristina MODREANU

Ultimele spectacole din această stagiune se joacă în acest weekend. Doar un teatru bucureştean are iniţiativa unei stagiuni estivale, şi aceea, cu un singur spectacol.

Cu toate schimbările petrecute în ţara asta – economic, social, politic –, cu toată aderarea noastră la lumea civilizată, cu toate progresele din justiţie (sic), un lucru a rămas şi promite să rămână în vecii vecilor neschimbat: vara n-ai parte în capitala ţării de program cultural! Îţi vine un prieten, o rudă din străinătate sau din provincie, ai concediu sau ceva mai mult tip liber şi brusc ţi se trezeşte apetitul cultural – degeaba. Poţi cel mult să mergi la Teatrul ACT, care va umbla cu… „Capra” lui Edward Albee toată vara (vezi program şi rezervări la www.teatrulact.ro) sau la Green Hours, câtă vreme mai are un sediu pe Calea Victoriei. (Cititi articolul)

(Fragmentul de mai sus a fost preluat din cotidianul Gândul, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea dreptului la proprietate intelectuala.)

This entry was posted on Friday, June 29th, 2007 at 23:53 and is filed under Al treilea gong. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.