3
Aug

Biserica Umbrei

   Posted by: Dan   in Editorial

Gândul, 4 august 2007:
Editorial semnat de Cristian Tudor POPESCU

Cristian Tudor POPESCUBiserica Ortodoxă este o putere în stat. Dincolo de legătura ei cu divinitatea, care e problema credincioşilor, BOR este o instituţie importantă pentru unitatea statului român, pentru micşorarea răului din România prin alte mijloace decât ale poliţiei şi procuraturii, pentru formarea opiniei publice. În ziua de azi, nu ne dau afară din ţară modelele şi reperele spirituale şi morale. Patriarhul României trebuie să fie o astfel de lumină călăuzitoare, un refugiu sufletesc ultim în momentele de criză ale naţiunii, dar şi un sprijin nevăzut în infernul vieţii de zi cu zi. Să dea Dumnezeu ca Sfântul Sinod să se gândească bine la asta. (Cititi articolul)

(Fragmentul de mai sus a fost preluat din cotidianul Gândul, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea dreptului la proprietate intelectuala.)

This entry was posted on Friday, August 3rd, 2007 at 22:46 and is filed under Editorial. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.