28
Aug

Deşertizarea României

   Posted by: Dan   in Tara lu' Peste

Guvernul actual a hotarât organizarea urmatorului recensamânt in anul 2011, “in scopul cunoasterii cât mai exacte a numarului si distributiei teritoriale a populatiei, a structurilor socio-culturale si economice, precum si a fondului locativ si a conditiilor de locuit ale populatiei.”

Daca nu ma inseala memoria, dupa actiunea similara din 2002, Institutul National de Statistica raporta o populatie totala de putin sub 21,7 milioane de locuitori.

De atunci ne-au plecat: zidarii, faiantarii, electricienii, instalatorii, menajerele, bonele, tehnicienii, culegatorii de fructe, mecanicii si vopsitorii auto, textilistii, sondorii, tipografii, ospatarii, hotelierii, sportivii, inginerii, educatorii, olimpicii, informaticienii, asistentele medicale si o parte din medici, Omar Hayssam, plus sotia si copiii.

Se pregatesc: profesorii, alta transa de medici, cercetatorii, artistii, stomatologii si multi alti oameni normali.

Ce sper: ca pâna in 2011 sa mai ramâna macar vreo 2-3 recenzori, care sa poata efectua recensamântul si sa prezinte politicienilor concluziile, astfel incât acestia sa apuce sa-si schiteze strategiile electorale pentru 2012.

Dan Costinas

This entry was posted on Tuesday, August 28th, 2007 at 19:33 and is filed under Tara lu' Peste. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.