4
Sep

Cu o pedală’n Europa

   Posted by: Dan   in Orasul cititorilor

I want to ride my bikeGata. Am mai bifat o sarcina care ne frâna completa integrare: avem o pista pentru biciclete. (Poate ca sunt mai multe, dar una am vazut eu! Clic pe foto.)
Porneste de la Gradina Botanica, urca dealul Cotroceniului spre Leu, continua spre statia de metrou “Politehnica”, apoi se pierde – la fel de brusc cum a aparut – undeva inspre Militari.

Cu mândrie patriotica trebuie sa recunosc ca este trasata in cel mai pur stil românesc cu putinta: adica sa fie. Las’ ca-i buna si asa. Nu neaparat sa poata fi folosita; a zis Europa s-o facem, am facut-o. O avem, gata. Baiete, mai baga un rând! Serpuita, ocupând cel putin jumatate din trotuar, cu schimbari bruste de nivel datorita bordurilor prea inalte – o adevarata piatra de incercare si pentru cascadori experimentati. Si ce daca din loc in loc sunt autoturisme parcate chiar pe pista (foto)? Imbuibatii astia cu biciclete ar trebui sa-si vada de pedalatul lor, sau sa circule cu tramvaiul.

Dan Costinas

This entry was posted on Tuesday, September 4th, 2007 at 19:20 and is filed under Orasul cititorilor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.