21
Sep

Si prostii se impusca, nu-i asa?

   Posted by: Dan   in Opinii

Zilele trecute, presedintele tuturor (al adolescentilor si al octogenarilor, al saracilor si al oligarhilor buni, al hetero si al homo sexualilor, al urmaritilor si al urmaritorilor, al soferilor si al politistilor, al viilor si al mortilor, al – cu voia dv. ultimii pe lista – PDistilor) ne trimitea la munca, adica la produs, pentru propasirea natalitatii nationale.
Citeam undeva ca, in 2006, in România s-au nascut circa 220 de mii de persoane si au decedat vreo 260 de mii.
Incurajator, nu?
Ce ma enerveaza cel mai tare este faptul ca nu ne spune nimeni câti (din cei 260 de mii) au murit de batrânete, ori de vreo boala incurabila.

Cred ca nici nu prea conteaza. Ceilalti au avut motive mai mult sau mai putin “spectaculoase”, demne de tot ratingul:
– aparând pacea unor tinuturi straine (apropo, TAB inseamna transportor amfibiu blindat; ce blindaju’ dracu au TAB-urile armatei române, de ne mor oamenii in aceste adevarate sicrie pe roti? Se presupune ca aceste blindaje sunt din otel, nu din carton ca la Trabant. Sau, mai stii?);
– sarind in aer cu casa cu tot, datorita inconstientei criminale a unor furnizori de gaz metan (aud ca E.ON Gaz se spala pe mâini de sângele victimelor nevinovate, recomandând guvernului sa solicite despagubiri de la firma de asigurare. Asasini de duzina, nemernicii!);
– explodând deodata cu sectia pirotehnica de la Mija;
– spulberându-se in grup, la propriu, la impactul cu camioane ucigase;
– datorita malpraxis-ului ajuns la apogeu: Operatia a reusit, dar pacientul a murit. Ghinion.
– intrând cu motocicleta in mastodontul condus de un camionagiu care nu respecta ABC-ul codului rutier;
– cazând cu schele cu tot;
– si alte câteva sute de cazuri, toate unul si unul, de o incredibilitate specific româneasca…

Asa se explica, poate, indemnul de mai sus al presedintelui; s-o fi speriat ca in acest ritm, plus migrarea masiva, va ramâne curând singur pe meleagurile cârmuite. Si nu va mai avea impotriva cui sa unelteasca.

Dan Costinas

This entry was posted on Friday, September 21st, 2007 at 22:10 and is filed under Opinii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.