27
Sep

Nici nu stiti ce ati pierdut

   Posted by: Dan   in Metrul cub de prostie

Când am inaugurat, in noiembrie 2006, acest Zia® am hotarât sa respect cu sfintenie 3 legi nescrise:

1. Sa nu apara niciodata articole despre fotbal ~ cel putin atâta timp cât finantatorii unor cluburi sfideaza cu nonsalanta (si nepedepsiti) legile tarii, fiscul si legile bunului simt, ori cât jucatorii semitrogloditi isi exhibeaza prostia ambalata in cea mai de prost gust poleiala. Patroni si jucatori care, umar lânga umar, desfid ideea nobila de sport, dar si pe nefericitii care au avut proasta inspiratie sa plateasca bilete ca sa vada meciul din tribune. Apropo de tribune, nu pot sa trec la legea (nescrisa) #2 fara sa-mi exprim indignarea fata de cei platiti din bani publici ca sa asigure paza si ordinea pe stadioane ca nu iau masuri extreme (la propriu, extreme!) impotriva actelor de huliganism; chiar asteapta toti pâna se va intâmpla o mare nenorocire?

2. Actualul patron al echpei Steaua are statut special aici: personae non gratae – abreviat PNG 🙂 – numele lui nu va fi scris aici chiar deloc. Principalele motive sunt prezentate in legea nescrisa #1, dar mai sunt si altele.

3. Aici nu veti gasi niciodata pomenit numele – senzational in direct – al televiziunii de apartament (citeam undeva ca nu si-a platit chiria pentru acel apartament si ca se judeca cu proprietarul, in schimb si-a cumparat, recent, elicopter!), ori al celui care o patroneaza.

Dar astazi s-a depasit orice limita si de aceea voi introduce un amendament la legea nescrisa #3 – in sensul ca voi scrie despre emisiunea aceea cu multi de “D”:

Intrebarea lansata catre telespectatori era, citez din memorie, “La oprirea intre Rucar si Bran, Cioaca si-a facut nevoile?” Culmea este ca s-au gasit unii care sa plateasca 1,19 USD pentru a trimite un sms cu raspunsul. Am convingerea ca la finalul emisiunii, cazul va fi aproape rezolvat doar din compararea celor doua procente: câti cred ca Cioaca si-a facut nevoile versus ceilalti, care cred ca Cioaca nu si-a facut nevoile.

Nici nu stiti ce ati pierdut. Va spun eu: UZUL RATIUNII. Dar toti: realizatorul emisiunii, telespectatorii tembeli, invitatii si aia care se lasa filmati (sau care platesc pentru a fi filmati) si, nu in ultimul rând, CNA-ul ca nu-i inchide dracu’ odata. Cu orice risc. Inainte de a apuca sa nasca monstri.

Dan Costinas

This entry was posted on Thursday, September 27th, 2007 at 22:59 and is filed under Metrul cub de prostie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.