23
Oct

Genocid urban: Sens unic. Spre iad.

   Posted by: Dan   in Orasul cititorilor

Sens unic. Spre iad.Senatul a votat: Limita de viteza in localitati va creste de la 50 la 60 de km pe ora.

Bine ca stiu; de mâine dimineata voi pleca din Drumul Taberei cu maxim 9 minute inainte de a incepe programul de lucru. 60 de km/h inseamna 1 km/min, matematic rezulta clar si sec: 9 minute! Ce ma bucur, nu voi mai face 80 de minute, ca de obicei! Va dati seama ce multe alte lucruri utile voi putea face in cele 71 de minute pe care le economisesc in fiecare dimineata.

Pâna azi inclusiv epuizasem tot arsenalul de injuraturi cu care m-a inzestrat experienta de-o viata. Chiar nu mai stiam ce sa fac, ori sa spun. Notiuni ca “bara la bara”, “blocaj”, “aglomeratie”, “invalmaseala”, “trafic infernal”, “ora de vârf” etc. au devenit de mult superflue. Ceea ce se intâmpla acum, si din motive obiective, dar mai ales subiective (!), este incalificabil in cuvinte normale.

Stiu bine ca nimeni, niciodata, nu va plati pentru nimic. Noroc cu votul de azi al senatorilor. Voi ajunge dimineata in maxim 9 minute.
5 metri mai in fata.

Dan Costinas

This entry was posted on Tuesday, October 23rd, 2007 at 19:42 and is filed under Orasul cititorilor. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.