1
Nov

Si câinii (se) impusca, nu-i asa?

   Posted by: Dan   in Stiri anapoda

Si cainii (se) impusca, nu-i asa?Uneori ascult radio BBC in masina; au, de regula, stiri si comentarii obiective si, de cele mai multe ori, pertinente. Luni seara m-au surprins cu o informatie inedita: Un câine de vânatoare si-a impuscat (fara somatie!) stapânul.

Si cainii (se) impusca, nu-i asa?Evenimentul s-a produs in America (statul Iowa) si, din fericire, nu s-a soldat cu decesul victimei.
Pe scurt: Vânatorul imprudent pusese arma de vânatoare jos ca sa ridice un fazan impuscat. Unul dintre câinii haitasi a calcat pe tragaciul armei, care si-a descarcat o incarcatura de alice in piciorul stapânului. Acesta din urma a fost operat de urgenta la un spital din apropiere si acum se afla in afara oricarui pericol. Din pacate nu este doar o poveste vânatoreasca, totul e cât se poate de real. (Cititi stirea BBC.)

Nu stiu cum se va termina ancheta, dar daca patrupedul ajunge in fata instantei, ii recomandam calduros s-o angajeze pe dna. Paula Iacob sa-i sustina cauza in fata juratilor. Distinsa avocata are “antecedente” in astfel de spete; va reamintesc ca domnia sa a pledat in favoarea achitarii câinelui Bosquito – fiara care a omorât un cetatean japonez in centrul Bucurestiului.

Dan Costinas

This entry was posted on Thursday, November 1st, 2007 at 01:00 and is filed under Stiri anapoda. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.