2
Nov

1. Tacerea mieilor (Axa Avrig-Roma-Bucuresti)

   Posted by: Dan   in Opinii

Vesti proaste: femeia violata si agresata marti seara la Roma a murit. Ironia sortii face ca pe tuciuriul criminal sa-l cheme tocmai Romulus
Ma intreb daca Italia ar fi luat aceleasi masuri dure, in regim de extrema urgenta, si in cazul in care alienatul monstru ar fi provenit nu din Avrig, ci din Bordeaux ori Copenhaga. 

Cazul Mailat (Nicolae Romulus, cetatean european din Avrig si Roma) a pus gaz pe foc: ni i-a ridicat definitiv in cap pe peninsulari. Daca vom continua in acest ritm, foarte curând se va solicita nu numai expulzarea noastra din structurile europene, dar si din continent. Fizic. Cu tara cu tot si mai ales cu autoritati cu tot.

Apropo de autoritatile de la Bucuresti. Naiv ca de obicei, recunosc ca ma asteptam sa asist la o concertare a glasurilor oficiale. Mi-ar fi placut sa vad cum, intr-o situatie aproape scapata de sub control, lasam la o parte ABSOLUT toate orgoliile personale si ne aparam imaginea si statutul de “Membru cu drepturi depline”. In calitatea mea de contribuabil fara debite, am dreptul de a solicita Palatelor din România (P. Cotroceni, P. Victoria, P. Parlamentului, P. de Justitie, P. de Interne, P. de Externe, P. Elisabeta, P. Patriarhiei etc.) sa dovedeasca – impreuna, nu fiecare separat – ca sunt interesate si de viitorul nostru european. Intrigile meschine pot fi transate mai târziu, acum am pretentia sa-i vad trecând acest examen. Nu e usor, dar trebuie sa fie eliminatoriu.

Inca una (intrebare) si ma duc: daca nu se va rezolva nimic concret si intr-o zi ne vor expulza cu totul de pe continent, ce facem cu bordurile? Eu propun sa le lasam lor.

Dan Costinas

This entry was posted on Friday, November 2nd, 2007 at 01:15 and is filed under Opinii. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.