Nu e banc, e ultimul pisc cucerit de culmea prostiei la români. Cât de dobitoc trebuie sa fii ca sa dai 1,19$ + tva pentru a trimite un sms cu urmatorul mesaj (citat aproximativ): “Avocata Elodia a fost violata, ucisa si jefuita de un aurolac italian pripasit de curând prin România aderata.”

Unde altundeva ar fi putut sa apara asemenea aberatie sms-ita, decât in “Episodul 50” (ori 49 sau 51, cine-i mai stie si, de fapt, pe cine intereseaza?) al epopeii misterioasei disparitii?

Intr-adevar, aceasta oglindaTVsparta reflecta adevarata monstruozitate a prostiei omenesti, iar faptul (confirmat de recentele monitorizari) ca ratingul este tot mai ridicat spune totul despre gusturile macabro-culturale ale carpato-danubiano-ponticilor.

In ceea ce ma priveste, astept cu nerabdare sa o gaseasca imediat pe Elodia, ca sa se poata concentra exclusiv pe cazul multinational si multicultural al Giovannei.

Dan Costinas

This entry was posted on Monday, November 5th, 2007 at 06:13 and is filed under Metrul cub de prostie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.