19
Nov

Saptamâna nebunilor

   Posted by: Dan   in Eveniment

Sa nu ma intelegeti gresit, nu e vorba nici de romanul omonim al academicianului Eugen Barbu si nici despre dubla chemare la urne programata pentru duminica.
E un eveniment, mult mai important, care se va desfasura in a doua jumatate a saptamânii; vorbesc despre acei “nebuni” frumosi: editori, scriitori, traducatori, distribuitori de carte si, nu in ultimul rând – o categorie fara de care celelalte nu ar mai exista – maiestatile lor, cititorii.

Gaudeamus 2007 ~ Editia a XIV-a: 21-25 noiembrie, Pavilionul Central Romexpo

Accesul se va face pe baza biletelor de intrare, in valoare unitara de 3 lei. Elevii, studentii, pensionarii, membrii uniunilor scriitorilor si cadrele didactice vor avea acces gratuit, pe baza documentelor specifice (carnet de elev/student, talon de pensie, legitimatie de membru/serviciu).
Veniturile rezultate din vânzarea biletelor de intrare vor fi utilizate, sub auspiciile Radio România, pentru finantarea unor debuturi literare si pentru traducerea lucrarilor unor scriitori români in limbi de circulatie internationala. Obiectivul pe termen mediu si lung al acestui proiect inaugurat la editia precedenta ste obtinerea unui premiu Nobel pentru literatura româna.

Program de vizitare: miercuri – vineri, intre orele 11.00 si 20.00, sâmbata, intre orele 10.00 si 20.00 si duminica, intre orele 10.00 si 16.00. (Mai multe detalii, inclusiv programul evenimentelor, pe pagina GAUDEAMUS – Carte de invatatura)

Dan Costinas

This entry was posted on Monday, November 19th, 2007 at 22:58 and is filed under Eveniment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.