11
Jan

Presa de duminica

   Posted by: Dan   in Revista presei

De la Geneza incoace, ziua a saptea a saptamânii a fost considerata una binecuvântata si sfintita, menita odihnei dupa ce toate lucrurile au fost puse in buna rânduiala de luni pâna sâmbata.
Cu toate acestea, la cafeaua de dimineata ori la siesta de dupa amiaza puteti rasfoi doua – trei ziare proaspete:


Adevarul, 11 ianuarie 2009

Nobel pentru un scriitor pacifist – un articol semnat de Nicoleta ZAHARIA
Mai degrabă fă-te zidar, ca să scapi de orice jug al înrobirilor: jurnale, reviste, teatre, edituri, redacţii şi – cel mai periculos dintre toate – gustul publicului. (Romain Roland) (Cititi articolul)

@

Cotidianul, 11 ianuarie 2009

Liviu Ciulei o dă jos pe Maia Morgenstern de pe scena Teatrului Bulandra – un articol semnat de Gabriela LUPU si Alexandra OLIVOTTO
Teatrul Bulandra a promovat spectacolul cu numele Maiei Morgenstern pe afiş, iar biletele s-au epuizat, susţine actriţa, care doreşte să atragă atenţia asupra dispariţiei ei din montare “din respect pentru spectatori”. (Cititi articolul)

@

Evenimentul Zilei, 11 ianuarie 2009

Domnul Lazarescu intra in istoria cinematografiei – un articol semnat de Dana BALAN
Vestea că o peliculă românească a pătruns în clasamentul celor mai bune filme din istorie a trecut neobservată în România. (Cititi articolul)

@

Jurnalul National, 11 ianuarie 2009

ÎN 2009 VOM AVEA CREDINŢĂ, SPERANŢĂ ŞI IUBIRE!/ Anul marilor schimbări – un articol semnat de Dr. Teodor VASILE
Pentru foarte mulţi dintre noi, 2008 a fost un an al lecţiilor. Se pare că 2009 aduce energii de o cu totul altă natură. (Cititi articolul)

@

Gardianul, 11 ianuarie 2009

Potopul lui Noe, o realitate istorica dovedita de arheologi – un articol semnat de Dumitru MANOLACHE
“Si iata Eu voi aduce asupra pamântului potop de apa, ca sa pierd tot trupul de sub cer, în care este suflu de viata, si tot ce este pe pamânt va pieri…” (Cititi articolul)

(Fragmentele au fost preluate din cotidianele mentionate mai sus, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Sunday, January 11th, 2009 at 00:33 and is filed under Revista presei. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.