Culture is roughly anything we do and the monkeys don’t. ~ Fitzroy James Henry Somerset (Lord Raglan)
[Cultura este cam tot ceea facem si maimutele nu fac.]

Stirea care urmeaza e mult prea importanta si reconfortanta ca sa nu o citez aici; ea demonstreaza, o data in plus, ca in conditiile unei crize economice mondiale fara precedent, românii se calca in picioare (aproape la propriu) si stau la coada pentru… bilete de teatru. Cinste lor!

Articolul a aparut in Adevarul din 31.01.2009 si este semnat de Aura Clara Marinescu:

Criza economică nu afectează bugetele teatrelor bucureştene, care abia fac faţă cererii de bilete. Dacă vrei să mergi la teatru în weekend, cea mai bună soluţie este să-ţi rezervi biletul cu o săptămână înainte de data spectacolului, altfel rişti să nu vezi piesa dorită.

Marile scene ale Capitalei nu sunt afectate de criza economică, ci din contră, biletele se vând ca pâinea caldă şi, mai nou, bucureştenii prevăzători îşi fac rezervare cu o săptămână înainte.

Cel mai greu e să pui mâna pe un bilet la un spectacol de weekend, indiferent dacă e la matineu sau la lăsarea nopţii. Vânzătoarele de la casele de bilete spun că de ceva timp încoace nu mai dezlipesc afişele cu „Epuizat” din geamul cabinelor. Sunt cazuri în care biletele s-au epuizat de acum o lună. [Cititi aici tot articolul.]

Va doresc un sfarsit de saptamâna linistit!
Dan Costinas

This entry was posted on Saturday, January 31st, 2009 at 01:05 and is filed under Mass-media cea de toate zilele, Pansamente culturale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.