17
Jul

Din “binefacerile” bolsevismului

   Posted by: Dan   in Requiescat in pace!

Programat:
“Daca vedeti pe cineva destept, imbracat cuviincios si care vorbeste corect ruseste – impuscati-l pe loc, pentru ca nu-i de-al nostru.” ~ V.I. Lenin

Intr-adevar, frumoasa invatatura!
Imi aminteste intrucatva de multumirile “pentru tot ce ati facut in aceste zile, in general pentru toata atitudinea dumneavoastra de inalta constiinta civica!” adresate minerilor care au sapat galerii prin studentii si golanii cu ochelari din Bucuresti in iunie 1990.

Astazi se implinesc 91 de ani de la asasinarea miseleasca, ordonata de Lenin insusi, a lui Nikolai Alexandrovici Romanov (Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, ultimul imparat al Rusiei, nascut in 1868), alaturi de intreaga sa familie:
Imparateasa Alexandra Fyodorovna (n. 1872)
Marea Ducesa Olga (n. 1895)
Marea Ducesa Tatiana (n. 1897)
Marea Ducesa Maria (n. 1899)
Marea Ducesa Anastasia (n. 1901)
Tareviciul Alexei (n. 1904)

Requiescat in pace!

Putina istorie:
Desi abdicase in 15 martie 1917, au fost impuscati – ca niste caini – in noaptea de 16 spre 17 iulie 1918, inclusiv tareviciul Alexei foarte grav bolnav, in subsolul Casei Ipatiev din Ecaterinburg de un pluton de executie bolsevic.
La miezul noptii, bolsevicii au trezit familia imperiala, pe medicul tareviciului, slujnica si doi servitori. Toti au fost dusi intr-o incapere de la demisol. In camera au mai intrat Iacov Iurovski, seful plutonului de executie, adjunctul lui, doi insi de la CEKA (politia secreta a lui Lenin) si sapte letoni.
„Detasamentului i-a fost indicat din timp cine in cine sa traga si li s-a ordonat sa tinteasca direct in inima, pentru a evita scurgerea unei cantitati mari de sange si ca totul sa se termine cat mai repede.”, nota Iurovski intr-un raport ulterior. „Sangele curgea siroaie… succesorul era inca in viata – gemea.” De el s-a apropiat Iurovski si de doua-trei ori l-a impuscat drept in fata. Succesorul a amutit.
Cadavrele au fost incarcate in doua camioane, alaturi de trei butoaie, unul cu benzina si doua cu acid sulfuric, si transportate la o mina de langa satul Koptiaki. Corpurile celor omorati au fost taiate cu topoarele, stropite cu benzina si acid sulfuric si arse pe ruguri.

Sa mai aud pe cineva ca regreta trecutul bolsevico-socialisto-comunisto-neocomunisto-etc.! Am sa-i amintesc de copilul Alexei, de numai 14 ani, impuscat in piept si in fata, taiat cu toporul, stropit cu benzina si acid sulfuric, apoi ars pe rug… Mai vreti?!

This entry was posted on Friday, July 17th, 2009 at 00:00 and is filed under Requiescat in pace!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.