16
Apr

Totul despre pensiile private

   Posted by: Dan   in Dialoguri inerente

Evenimentul Zilei, 17 aprilie:

— Dialog cu Florentina Stefanescu de la Directia de Comunicare si Relatii Internationale a Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Legea nr. 204/2006 privind pensiile facultative si Norma nr. 12/2006 privind participantii la un fond de pensii facultative stabileste ca, in afara de  persoanele angajate potrivit Codului Muncii, a functionarilor publici, a tuturor persoanelor care obtin venituri din salarii sau venituri asimilate acestora, asa cum este stabilit potrivit Codului fiscal, sunt eligibile si urmatoarele persoane:

• persoanele autorizate sa desfasoare si sa obtina venituri din activitati independente
• membrii societatilor cooperative
• persoanele care realizeaza venituri din activitati profesionale
• persoanele care realizeaza venituri din activitati agricole

(Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Evenimentul Zilei, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Monday, April 16th, 2007 at 22:24 and is filed under Dialoguri inerente. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

One comment

adrian
 1 

pentru o analiza serioasa asupra posibilitatilor si dorintelor dumneavoastra in domeniul pensiilor si asigurarilor de viata ma puteti contacta la tel. 0724953252

May 13th, 2009 at 22:33