Zia®ul de la 5: derbi.RO este o rubrica de rezultate si realizari din sportul românesc, fara sa faca vreodata referire la fotbal – se ocupa toate celelalte canale media de asta aproape exclusiv. Aici veti citi numai stiri din Sport si niciodata despre fotbal. 

Rubrica de sport nu este foarte des completata cu articole noi, din pacate, dar vreau sa va dau inca o mostra din prezumtia de prostie care m-a determinat sa titrez explicatia albastra de mai sus impreuna cu fiecare articol despre sport.

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, spune că, în ciuda doliului naţional declarat în cinstea Patriarhului Teoctist, vineri, meciurile Farul-Steaua şi Ceahlăul-Gloria Buzău se vor juca după cum s-a stabilit. “Păi dacă în fiecare săptămână moare câte un prim-ministru, un preşedinte de cameră, un ministru, un popă, noi când mai jucăm?”

Nu stiu daca e din cauza caldurii, i-o fi dat neuronul in clocot; ori ca-l arde la buzunar, si-o fi planificat omu’ vreo vacanta exotica pe incasarile din spagi si-i mai lipsesc banii de tigari; sau – pur si simplu – e un idiot, dar sper sa dea Corleonele cu el de toti peretii ligii.

D.C.

„Dacă în fiecare săptămână moare câte o personalitate, noi când mai jucăm fotbal?“ – un articol semnat de Dan RADU in cotidianul Gândul din 1 august 2007. 

This entry was posted on Tuesday, July 31st, 2007 at 22:07 and is filed under Metrul cub de prostie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.