11
Sep

Mama tuturor

   Posted by: Dan   in Stiri anapoda

Nu prea injur. Prefer sa-mi manifest nemultumirea altfel, sa las desfatarea suduitului la indemâna birjarilor. Am zis, totusi, “nu prea”; se intâmpla si la case mai mari. Mai injur si eu, ca tot omul, mai ales când sunt la volan. Sau când mai aud stiri incredibile – de fapt din acelea care suna “incredibil” pentru orice om normal dintr-o tara normala:

– Cum mama tuturor d******r e posibil ca o turma de oi sa ajunga pe autostrada? De fapt pe o strada, impropriu denumita autostrada. (Foto si stirea in ziarul ZIUA) Pe cât de stupida este intâmplarea, pe atât de tembele sunt si comentariile cititorilor postate in subsolul articolului citat.

– Unde mama tuturor dr****or se mai intâmpla in lumea asta ca un camion sa spulbere (la propriu) un cortegiu funerar? Se poate spune ca acele victime ucise de inconstienta unui camionagiu grabit participau la propria inmormântare. Sau la un fel de repetitie generala.

Si multe alte exemple (zilnice, din pacate) care te fac sa-ti iei câmpii, sa fugi incotro vezi cu ochii, dar si sa te intrebi – evident retoric:
Ce mama tuturor dra**lor cautam noi in Europa? Pe Dracu, aia cautam!

Dan Costinas

This entry was posted on Tuesday, September 11th, 2007 at 22:13 and is filed under Stiri anapoda. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

One comment

nusa
 1 

Pai si daca il gasim o s afim mai rau ca dracul:)))

August 20th, 2009 at 12:41