18
Dec

Colectia de lux Adevarul

   Posted by: Dan   in Cartea de lânga noi

Editura Adevarul Holding va ofera:

Editura Adevarul Holding24 de titluri in 31 de volume

Opere complete
Vintila Corbul si Eugen Burada

This entry was posted on Tuesday, December 18th, 2007 at 00:12 and is filed under Cartea de lânga noi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

2 comments so far

bilius emilia
 1 

Vedeti dumneavostra… prin esenta sa, “lux” te duce cu gandul la ceva…de calitate; dar la aceasta colectie doar autorul si operele sunt de LUX. Dar oare cand ne gandim sa ne facem un cadou de lux…n-ar trebui sa primim si calitate in…hai sa-i spunem ambalajul cartilor? Cand intre numarul 9 si numarul 10 al colectiei e diferenta de textura a copertii, e diferenta de centrimetri la dimensiunea copertilor, cand pe coperta volumului nr. 9 titlul este scris cu auriu iar pe numarul 10 este scris cu argintiu…etc. Asta numai “lux” nu o poti numi… Iar cand suni la S.C. Adevarul Holding S.A. sa intrebi cum de se poate asa ceva…ti se raspunde foarte sec: “Doamna, daca nu va plac cartile cum arata nu trebuia sa le cumparati!”… ramai cu un gust amar si te intrebi daca mai merita sa-ti faci cadou de ziua ta (ieri a fost ziua mea si mi-am facut cadou primele 15 volume din colectia “DE LUX”). Ce ti-ai dorit din tot sufletul… carte de lux din colectia Adevarul.

Si, cum imi place sa spun, iubesc cartile, iubesc cu patima cartile, dar lasa-ma atunci cand trebuie si numai atunci cind trebuie sa rostesc magica formula uneori nu merita sa te gandesti la cadouri de… LUX.
Emilia (Suceava)

July 28th, 2009 at 20:05
 2 

Stimata doamna Emilia,

In primul rand va doresc un sincer La multi ani! cu ocazia zilei dv. de nastere.
Apoi, acest articol (promotional, daca vreti sa-l numiti asa) a fost scris in decembrie 2007 si se referea la primele editii scoase sub sloganul “Colectia de lux”: Operele complete ale lui Vintila Corbul si cele ale lui Eugen Burada.
Probabil ca si in acest caz – ca in multe altele in Romania – o minune (deci si calitatea tipariturii) tine doar trei zile…

July 29th, 2009 at 00:20