10
Jan

Huuo, Hooligans!

   Posted by: Dan   in derbi.RO

Printre atâtea cestiuni arzatoare la ordinea zilei: zapada si ceata care ne fac viata si mai grea, ancheta stupidului accident de avion care a spulberat o masina uitata pe pista, alta crima si noi jafuri in Europa cu autori români, vizita presedintelui american in Israel si mult prea multe altele, Legea pentru combaterea violentei in sport a trecut duios, aproape neobservata.

Dupa mai multe serii de incidente violente intre asa-zisi suporteri, in realitate doar niste odiosi monstri bipezi, si fortele de ordine, la initiativa unui deputat PRM s-a discutat si aprobat in Parlament, la sfârsitul anului abia incheiat, o noua lege care inaspreste pedepsele pentru comportamentul animalic din tribune si din jurul stadioanelor.

Câteva interdictii si fapte care vor fi drastic sanctionate:
* introducerea de petarde sau torte pe stadioane;
* consumul de bauturi alcoolice sau accesul in perimetru al persoanelor aflate sub influenta alcoolului;
* afisarea de bannere cu continut obscen sau care indeamna la ura de rasa;
* specula cu bilete ~ Ha, chiar as vrea sa vad Politia sanctionându-i pe burtosii bronzati care din asta traiesc! (Corb la corb nu-si scoate ochii.)
* sanctionarea patronilor de echipa sau club care incita la violenta ~ Aici as fi fost mult mai exigent decât legiuitorul; pedeapsa propusa de mine ar fi fost unica si nenegociabila: confiscarea turmei de oi si a terenurilor din Pipera!

Nota bene: Referitor la pedeapsa propusa mai sus, nu e tocmai ce credeti, orice asemanare e pur intâmplatoare; eu ma refeream strict la patronii cluburilor românesti de snooker, curling si sumo.

Dan Costinas

This entry was posted on Thursday, January 10th, 2008 at 02:06 and is filed under derbi.RO. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.