Dupa o binemeritata (desi insuficienta) vacanta de iarna, revenim cu primul premiu Blog-Trotter acordat in noul an:

Renate Weber - Blog de europarlamentar2008 – Saptamâna 2

Titlu: Renate Weber
Tagline: Blog de europarlamentar

Aprecierea “Blog-Trotter”: (5 din 5)

Motivatie: 1) Pentru initiativa meritorie a doamnei Renate Weber, europarlamentar al României, de a realiza si sustine un blog cu si despre activitatea Domniei sale. 2) Pentru tinuta decent-impecabila a design-ului. 3) Pentru efortul de a scrie articole si a raspunde comentariilor, precum si de a administra personal continutul blogului. (Clic pe imagine pentru edificare)

Va reamintim ca Zia®ul de la 5 acorda – bilunar – premiul Blog-Trotter, cu o apreciere de la 1 la 5. Sunt binevenite oricâte propuneri sau nominalizari, de luni pâna vineri, pe adresa webmaster@globe-trotter.ro

ATENTIE!
Nu vor fi luate in considerare nominalizari si nu vor fi acordate premii “Blog-Trotter” pentru blogurile/site-urile cu care Zia®ul de la 5 are stabilite parteneriate virtuale. (Gasiti aici lista actualizata.)

Dan Costinas

This entry was posted on Sunday, January 13th, 2008 at 00:49 and is filed under Premiile "Blog-Trotter". You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.