24
Jan

Partidul Vilelor

   Posted by: Dan   in Metrul cub de prostie

Din fericire nu am nimic de impartit cu nimeni, nici nu ma intereseaza motivele pentru care Zona Zero a capitalei mitocaniei românilor de pretutindeni a fost trasata in perimetrul Pipera-Baneasa-Herastrau-Primaverii-Dorobanti. Nu ma ocup cu masurarea termopanelor, nu numar ouale nimanui si nici nu e treaba mea sa verific provenienta banilor cu care s-au construit ori cumparat vile de mai multe sute de mii (unele chiar de milioane) de euro. V-am descris ceea ce nu intra direct in aria mea de interes; in schimb, din când in când imi fac datoria de cetatean si iau pulsul prostiei omenesti in general si a celei românesti in special.  

Nici macar nu ma intreb acum daca cei care isi permit sa investeasca 1000-2500 de euro / metrul patrat de teren viran intr-una din zonele pomenite mai sus si-au platit mai intâi impozitele si penalizarile de intârziere.

Ce m-a frapat acum vreo doua zile, a fost stirea ca niste locatari de casoaie piperiene (construite adica pe ulitele din Pipera) si-au facut sindicat. Ei! Smecherii, maharii, baietii destepti, patronii. Auzi, sindicat. Si cum s-o numi? “Sindicatul patronilor”? Nici nu mai conteaza motivul care i-a determinat sa se asocieze sub acelasi steag sindical. Pur si simplu am fost oripilat de idee. Mâine poimâine urmeaza sa se infiinteze si un partid (Doamne fereste, al parvenitilor, poate), apoi pun de-o alianta si, de ce nu, vor candida pentru Parlamentul European. Culmea e ca vor avea si sustinere; doar fac parte din clasa subtire, respectata si extrem de invidiata de catre prostimea telespectatoare.

Dan Costinas

This entry was posted on Thursday, January 24th, 2008 at 00:47 and is filed under Metrul cub de prostie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.