2
Jan

Bine ati venit la picnic!

   Posted by: Dan   in Clubul de la 5

Va multumesc pentru prezenta, ma bucur ca ati acceptat Invitatia de la 5 si ca sunteti atat de multi. Autoserviti-va cu ce doriti, faceti-va comozi si sa incepem:

1. Poate va intrebati de ce am ales varianta online pentru acest cocktail. Nu plasmuiti tot felul de fantezii, motivul este unul mult mai prozaic decat credeti: strict din motive de confort; ce ne faceam daca incepea ploaia? Sau daca nu ajungeau scaunele? Ori nu gaseati loc de parcare in apropiere? Iar nefumatorii ar fi fost – cu certitudine – deranjati de norii grei din incapere, nu credeti?
Asa, online, totul se simplifica: fiind conectati, banuiesc ca toti au (cel putin) un acoperis deasupra capului si nu risca sa le ploua direct pe tastatura; mai cred ca fiecare are un scaun propriu sub sezut si masina parcata bine-mersi; iar problema fumului nu mai este o problema.

2. De ce tocmai pe 2 ianuarie si de ce la 5 trecute fix: am socotit ca sunt sanse ca pana pe doi sa se fi volatilizat o mare parte din vaporii acumulati in ultima saptamana de sarbatori-in-lant si ca vom fi apti sa o luam de la capat, iar cu ora e si mai simplu: deliberat nu am specificat care 5, tocmai pentru a nu crea confuzii legate de fus orar, de metabolismul ori tabieturile fiecaruia etc. Trecute fix e inserat in text tocmai pentru cei (nu putini, din pacate!) deprinsi sa intarzie, indiferent de miza. Astazi sunt indulgent cu acestia din urma. Toleranta e mama intelepciunii. Repet: doar azi!

3. Prelucrand putin sapienţa din zisele lui Lenin, va indemn cu mult drag: Comentati, comentati, comentati! Dupa 5 (trecute fix), timp de 5 ore e liber la comentarii. Scrieti ce vreti, unde vreti.

4. Concluziile le vom trage ulterior, tot impreuna.

Gazda Ideala: Dan Costinas

This entry was posted on Friday, January 2nd, 2009 at 16:00 and is filed under Clubul de la 5. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

2 comments so far

MGM
 1 

As avea si eu o propunere, fie-mi iertata indrazneala… Dati-ne o tema, stabiliti o zi de intalnire on-line la doua saptamani (par example :D) si haideti sa ne intalnim la un pahar (virtual) si sa dezbatem “chestiunea”… Vad ca nu prea ne-am inghesuit sa comentam…poate din sfiala, din respect, din teama de a nu cadea in ridicol, poate ca nu aveam nimic de comentat… In fine, nu e timpul pierdut si daca DA, sa pornim in cautarea lui…

January 5th, 2009 at 12:16
 2 

… sau poate ca am ales prost ziua/ora?!
Studiez propunerea.

January 6th, 2009 at 20:56