3
Feb

Un fel de a-ti da cu antitesla

   Posted by: Dan   in Metrul cub de prostie

Citesc si ma minunez:
Parlamentul European a acordat Partidului Antieuropean statutul de partid european.

Iar daca acest nou partid european va milita pentru antieuropenism si in cele din urma va câstiga o majoritate confortabila in Parlamentul European, ce va face? Probabil ca il va desfiinta, conform propriei sale doctrine antieuropene.

Cred ca e ca la vaccin:
Iei un organism sanatos si ii injectezi o fractiune a virusului, in speranta ca astfel se declanseaza anticorpi care vor crea imunitate. Gurile rele spun ca doar in circa 49% din cazuri asa se intâmpla. La restul, trebuie mai intâi sa fie rau ca apoi sa poata sa fie mai bine.
Oricum, chimic vorbind, toate vaccinurile contin mercur si aluminiu (Hg si Al). Primul otraveste si omoara lent, iar cel de-al doilea afecteaza sistemul imunitar (sic) dar – pe termen lung – si pe cel nervos.

De aceea ar trebui sa militam pentru eradicarea, chiar inaintea dependentei de tutun sau de droguri, dependentei de prostie. Prin chirurgie plastica deocamdata, pâna la formarea anticorpilor care sa creeze imunitate.

This entry was posted on Tuesday, February 3rd, 2009 at 01:03 and is filed under Metrul cub de prostie. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.