11
Feb

Comunitatea Românilor de Pretutindeni

   Posted by: Dan   in Galaxia "Diaspora"

“Atunci când traiesti departe de casa, toate lucrurile frumoase legate de originile si locurile care te reprezinta sunt cu atât mai mult imbogatite. Si singurul mod de a pastra legatura este sa fii aproape de oameni care gândesc la fel, au aceleasi aspiratii, aceeasi identitate. Avem tendinta sa traim intr-un singur loc pentru putin timp, luam cu noi experiente transatlantice, transpunem culturi si vrem sa exploram lumi diverse.”

Ideea proiectului a pornit ca o initiativa de a sustine românii expatriati. S-a concretizat mai intâi intr-un shop virtual, un loc cu idei si posibilitati pentru a oferi un cadou si a fi mai aproape de familiile lor.
Strada32 este creata pentru a deveni noul punct de intâlnire cu lumea româneasca. Aici se gasesc prieteni dragi, idei de cariera si afaceri, parteneri si companii, oportunitati, informatii si resurse pentru o experienta sociala si profesionala completa.

Am descoperit recent aceasta comunitate (virtuala) a românilor de pretutindeni. Daca ii va fi sortit sa functioneze, cred ca ar putea fi mult imbogatita de prezenta si implicit cu experienta românilor care au ales sa traiasca in Spania, Italia, Irlanda, Germania, Marea Britanie, Australia ori Noua Zeelanda – ca sa citez doar câteva dintre destinatiile cele mai populate cu originari din tara noastra.

Doresc sincer mult succes si viata lunga extrem de indraznetei intreprinderi!

Dan Costinas

This entry was posted on Wednesday, February 11th, 2009 at 00:13 and is filed under Galaxia "Diaspora". You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.