23
May

Produse marca SFIN

   Posted by: Dan   in Cartea vinde!

Cartea care va aparea luni impreuna cu Saptamana Financiara:

Complot împotriva Vaticanului
Săptămâna Financiară şi Editura Litera vă propun, din 25 mai, o carte şocantă despre unul dintre cele mai extraordinare episoade ale celui de-al doilea război mondial: “Complot împotriva Vaticanului”. În septembrie 1943, Hitler a dat un ordin uluitor trupelor SS: invadarea Vaticanului şi răpirea Papei. Un ordin şocant de la Hitler şi neaşteptata întorsătură luată de evenimente care reverberează şi astăzi. Este septembrie 1943, cel de-al Doilea Război Mondial devastează Europa, iar Adolf Hitler este furios că aliatul şi prietenul lui Benito Mussolini a fost răsturnat de la putere în Italia. Trimite trupele germane în Roma şi îi dă „o misiune specială” generalului SS Karl Wolff. (v. aici lista completa)

Va doresc lectura placuta!
Cititi si:
Cartile «Adevarul»
Colectiile «Cotidianul»
Jurnalul National: «Biblioteca pentru toti»

This entry was posted on Saturday, May 23rd, 2009 at 22:43 and is filed under Cartea vinde!. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

4 comments so far

 1 

Cum adica loading ?

May 23rd, 2009 at 23:06
 2 

“Inventiunea” mea; doar un eufemism.
N-am vrut sa-mi exprim intr-un mod obscen nemultumirea pentru faptul ca atunci cand ar fi trebuit sa scriu textul nu am avut conexiune, iar cand s-a rezolvat n-am mai avut eu timp si tot asa s-au succedat azi evenimentele de n-am reusit nici macar sa pun ceva (o poza cel putin) in loc de articol.
Pana am gasit pe cineva aflat intr-un loc civilizat (cu internet la dispozitie si timp berechet, adica) care sa ma ajute, a trecut un timp — intitulat loading time… 🙂

May 24th, 2009 at 01:08
 3 

Ma intrebam cum pot unele Femei ca Gabi de la aceasta “Saptamana…” sa le faca pe toate… si reviste, si tv. si ziare, si familie, si etc. Ori de cate ori bag rufele in masina de spalat ma gandesc la ele, femeile cu o cariera de vis, ori de cate ori calc rufe, fac curat, ma gandesc la ele care-si folosesc creierul si fizicul intr-un mod mai…nobil decat mine, sa zicem sau alte zeci de femei plate si anonime. Suntem noi, casnicele si domesticile, cu mii de ani in urma ei?…Si deja ranchiuna mi-a inhibat pohta de a citi ceva la care ea si-a adus “contributia”…da, o invidiez, si ce daca? (Scuze , nu m-am putut abtine…)

May 25th, 2009 at 09:37
 4 

Probabil ca multe (ca sa nu spun ‘toate’) femei o invidiaza, dar nu au curajul sa o recunoasca.
Sa-l numim noroc?
Cel putin in ultimii 20 de ani am vazut multe stele stralucind pentru o clipa, devenind mai apoi cazatoare ori intrand in conul de umbra al altor stele care au stralucit si au devenit cazatoare…
Sau ambitie?
Imi pare mie sau Gabi (cum o numiti dv.) e mai logeviva decat multe altele? Cred ca si datorita inteligentei pe care nu i-o poate contesta nimeni. E altceva decat celebrele fatuci semidocte care inunda “sticla” si care, oricum, nici nu baga rufe in masina de spalat, nici nu calca si nici nu fac curat.
Ori poate ca amandoua?
In general nu poti sa faci prea multe lucruri deodata prea mult timp. La un moment dat esti nevoit/a sa alegi. Si, din pacate, mult prea multi/e aleg sa-si sacrifice familia…

May 26th, 2009 at 01:30