20
Nov

Mizericordie

   Posted by: Dan   in Scoala de Arte si bune Maniere

Dupa modelul Pirandello “Sei personaggi in cerca d’autore” caut si eu –de mai bine de doi ani– un titlu pentru aceasta imagine. Ma ajutati?

Mizericordie

©2007~D.C. (Clic pe foto pentru a vedea imaginea la dimensiunea maxima)

This entry was posted on Friday, November 20th, 2009 at 04:48 and is filed under Scoala de Arte si bune Maniere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

4 comments so far

Mica
 1 

“Da Doamne!”

November 20th, 2009 at 10:28
 2 

Erau cartile alea de exercitii “Bonne Route”, unde imi imaginam ca cineva face cu mana altcuiva care pleaca.
Apoi am vrut sa zic “Atlas”, pentru ca mana pare sa sustina cerul, dar acum mi se pare ca mana se pregateste sa… “apuce” peisajul sa sa il mototoleasca (ce cuvant! :D) ca pe o coala de hartie.
Dar de ce ii trebuie neaparat titlu?

November 20th, 2009 at 10:49
 3 

Cu scuze pentru intarzierea cu care raspund:

@Mica: adica un fel de traducere romaneasca (atentie, nu in limba romana!) a psalmului care incepe asa: De profundis clamavi ad te, Domine! Nu?! 🙂

@ioana: cel mai mult ma bucur atunci cand privitorul “vede” mai multe interpretari ale imaginii; cel mai mult mi-a placut varianta cu mototolitul (sic!) peisajului.
Cred ca uneori titlul e parte integrata in semnatura autorului, nu neaparat pentru a canaliza atentia intr-o anumita directie; alteori e mai valoros decat “capodopera” in sine. 🙂

November 21st, 2009 at 00:51
 4 

“Cad din cer fructe…Oare nici unul nu e al meu, oricat de sus as ridica bratul?”

November 22nd, 2009 at 23:00