2
Mar

Se caută moderatori

   Posted by: Dan   in Cuvantul care innobileaza, Ultima ora

« Toate muncile plătite absorb şi degradează mintea. » ~ Aristotel

Tocmai pentru a nu ne degrada mintea, vă invit, alături de mine, la muncă voluntară! Citatepedia.ro (autointitulat, pe drept cuvânt, “cel mai mare site românesc cu citate”, oferă până în acest moment 88799 de citate din 10301 autori şi 7215 surse cunoscute) şi secţiunea sa poliglotă, Citatepedia.net (Citate în mai multe limbi), caută moderatori pentru 28 de limbi diferite. Clic aici pentru detalii.

Ce este şi ce face un moderator?
– un voluntar care stăpâneşte o anumită limbă şi supervizează activitatea în secţiunea respectivei limbi. Astfel, participarea devine posibilă pentru oricine doreşte, dezvoltarea fiind activă. Moderarea necesită la început mai puţin de o oră pe săptămână şi poate ajunge la jumătate de oră pe zi în cazul unui număr relativ mare de vizitatori. În plus, moderatorii sunt de obicei şi participanţi activi, adăugând citate, comentarii etc. – atât cât doreşte fiecare.

Vă aşteptăm!
P.S. Iar dacă nu vă încumetaţi să moderaţi din prima, vă recomand să adăugaţi (cel puţin) câte un citat în fiecare zi, într-una din limbile în care vă simţiţi mai confortabil: română, engleză, italiană sau spaniolă.

This entry was posted on Wednesday, March 2nd, 2011 at 00:00 and is filed under Cuvantul care innobileaza, Ultima ora. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

4 comments so far

 1 

Voi da si eu sfară în tară.

March 2nd, 2011 at 19:08
 2 

Mulţumesc, Călin, inclusiv în numele posterităţii.

March 2nd, 2011 at 19:09
 3 

Nu mă simt confortabil în niciuna din limbile pentru care se caută moderatori din păcate. Dar, vorba lui Călin, dau și eu sfoară în țară. 🙂

March 2nd, 2011 at 20:59
 4 

Da’ franceza ce are, nu-i limbă?
Mulţumesc pentru sfoară, un gest nobil nu strică niciodată.

March 3rd, 2011 at 01:15