6
Jun

Aducere aminte

   Posted by: Dan   in Info

După cum spuneam: îmi iau un binemeritat “concediu” de la Zia®; până pe 30 iunie am să decid ce se va întâmpla cu el. Astenia de primăvară, dorinţa de a petrece mai mult timp citind şi hotărârea de a termina Cartea al cărei termen de publicare e deja depăşit cu vreo duzină de săptămâni sunt doar câteva dintre motivele care au favorizat luarea deciziei. Mulţumesc pentru înţelegere.

This entry was posted on Monday, June 6th, 2011 at 00:00 and is filed under Info. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

3 comments so far

Solomon
 1 

Ar fi păcat să se sisteze apariţia “ziarului”. Poate că foştii cititori/colaboratori vor reveni cu contribuţie substanţială număr de număr, chiar cu idei de îmbunătăţire a conţinutului – subiecte noi, de actualitate, interesante pentru un număr cât mai mare de cititori.
Îndrăznesc să fac o propunere: poate o apariţie săptămânală ar permite colaboratorilor o participare mai activă, dat fiind şi timpul avut la dispoziţie pentru găsirea temelor de comentat, de făcut propuneri.

June 7th, 2011 at 21:26
Solomon
 2 

Exemplu: concursurile de fotografie au antrenat relativ mulţi amatori de frumos, de imagini rare.

June 7th, 2011 at 21:29
Solomon
 3 

Deocamdată atât. Sper într-o soluţie care să asigure continuitate apariţiei ziarului.

June 7th, 2011 at 21:34