30
Apr

Veniţi de luaţi bilete!

   Posted by: Dan   in Festivalul Filmului European

Eventbook.roBiletele pentru proiecțiile din București, de la Cinema Elvire Popesco și Cinema Muzeul Țăranului – Studioul „Horia Bernea”, sunt disponibile online pe Eventbook.ro, precum și la casele de bilete ale cinematografelor.

(Clic pe imaginea alăturată pentru ofertă)

Accesul este gratuit la proiecțiile de la Centrul Ceh, Institutul Cervantes și Spațiul Public European, în limita locurilor disponibile, cu respectarea politicilor proprii de acces și rezervare. De asemenea, la spectacolele care vor avea loc la Iași, Târgu Mureș, Gura Humorului și Timișoara, accesul este gratuit.

IMPORTANT! Dacă achiziţionaţi bilete, NU ARUNCAŢI porţiunea pe care este înscris codul de bare. FFE şi MUBI.com oferă trei premii (abonament pentru un an la filme pe platforma MUBI.com). Câştigătorii (selectaţi prin tragere la sorţi) vor fi anunţaţi pe 30 mai, aici: http://ffe.ro/2017/te-premiem/
Pentru mai multe detalii, vedeţi şi http://ffe.ro/2017/jurnal/mubi-si-ffe/

Tags:

This entry was posted on Sunday, April 30th, 2017 at 00:00 and is filed under Festivalul Filmului European. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.