4
Jan

Intrebari, in zorii unei lumi noi

   Posted by: Dan   in Editorial

Adevarul, 4 ianuarie 2007 – editorial semnat de de Ovidiu Nahoi:

Petrecerea s-a terminat si o noua lume incepe. Avem un plan solid pentru viitor? Pe româneste vorbind, nu il avem. Ne credem ingeniosi, smecheri si inteligenti, iar acum, ca ne-am vazut intrati, avem  impresia ca le-am tras iarasi o cacealma de mare clasa.
Nimic mai fals. Lucrurile mari nu se construiesc pocnind din degete. Edificiile solide nu se ridica prin lovituri de maestru. Se zidesc temeinic, cu arhitecti vizionari, cu ingineri inventivi dar siguri pe calculele lor, cu administratori scrupulosi, cu sefi de echipa mereu atenti, cu muncitori disciplinati. Nu am stiut sa-i adunam si sa-i punem la treaba pentru a aseza in opera proiectul viitoarei Românii europene. (Cititi articolul)

(Fragmentul a fost preluat din cotidianul Adevarul, cu respectarea prevederilor Comunicatului CRP privind protejarea drepturilor intelectuale.)

This entry was posted on Thursday, January 4th, 2007 at 22:44 and is filed under Editorial. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed at this time.